follow Catalog firme » Firme regim hotelier » Regim hotelier brasov
  home     Firme regim hotelier   Regim hotelier brasov

Regim hotelier

apartamente regim hotelier brasov,garsoniere regim hotelier brasov (BRASOV)
Apartamente si garsoniere regim hotelier complet mobilate si utilate, internet wireless gratuit, mic dejun servit contra unui pret de 10 ron/persoana. clientii, sunt partenerii nostrii de afaceri, de ei depinde ca noi sa ne dezvoltam oferind servicii de calitate si de noi depinde ca ei sa isi atinga telul propus. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti..
0368 *** ***Click aici!
cazare regim hotelier brasov,cazare apartamente regim hotelier brasov (BRASOV)
Oferim cazare in brasov, la vila si in apartamente moderne, in regim hotelier la cele mai accesibile preturi de pe piata. imobilele sunt recent renovate si utilate, menite sa asigure relaxare si rafinament tuturor celor care cauta confort si accesibilitate. facilitati: gresie, faianta, termopane, centrala termica, internet si cablu tv, mobilier nou, bucatarie complet mobilata si utilata, bai moderne ( luxoase)..
0751 *** ***Click aici!
apartamente regim hotelier brasov,regim hotelier brasov (BRASOV)
Oferim in regim hotelier doua apartamente cu 2 camere si unul cu 3 camere situate in acelasi bloc, in centrul civic, clasificate la 3 stele, dotate corespunzator, servicii (curatenie, lenjerie, prosoape), internet 24/24 (cablu). capacitate de max 6 persoane in ap. de 3 camere si 4 persoane in ap. de 2 camere. 30-60 euro/noapte, facturabil...
0744 *** ***Click aici!